Näytä kylän
ympäristöstä kylät, joissa:
Hakuetäisyys:
Voit tallentaa tekemäsi haun lisäämällä tulossivun kirjanmerkkeihin

Huom! Ilmoitathan uuden kierroksen alkamisesta osoitteeseen info@tramppi.com. Tiedot eivät nollaudu automaattisesti. Kiitos!

Käyttöohjeet

Tramppi-sivuston tarkoitus on tarjota Travian-pelin harrastajille tilastoja ja hakuominaisuuksia, joita itse pelistä ei löydy. Tärkein lisäominaisuus on pelaajan ja liiton historia. Sivustolla ei ole yhteyttä Travian-pelin tekijöihin tai itse peliin.

Palvelu on maksuton, eikä käyttö edellytä rekisteröitymistä.

Kartta-haku löytyy vasemmasta laidasta. Kirjoita kylä, jonka ympäristöstä haluat hakea. Halutessasi voit valita ehtoja ympäristöstä näytettäville kylille (esim. vain Teutoni-kylät, joissa on alle 100 asukasta, kylän omistava pelaaja ei kuulu liittoon eikä pelaajan tilassa ole tapahtunut muutoksia 7 päivän aikana).

Pelaajan historia näytetään, kun klikkaat karttahaun palauttamalta listalta pelaajan nimeä. Etusivulla voit hakea myös suoraan pelaajan nimellä. Historiatiedot sisältävät pelaajan edelliset 30 muutosta asukasluvussa, kylämäärässä tai liittoumassa. Vanhemmista historiamerkinnöistä näytetään merkitykselliset: ne joissa asukasluku on tippunut tai liitto vaihtunut.

Liiton historia toimii samoin kuin yllä kuvattu pelaajan historia.

Tietojen päivitys

Travian-palvelin tarjoaa päivittäin (yleensä aamuisin) tuoreen tietokannan, joka sisältää kaikki serverin kylät ja niiden tiedot ml. omistaja, omistajan liitto ja -heimo. Tietokanta noudetaan Tramppi-palvelimelle kerran vuorokaudessa ja jos se on muuttunut, tiedot tallennetaan Tramppi-palvelun omaan tietokantaan ja suoritetaan historiatietojen päivitys. Tämä tarkoittaa sitä, että Tramppi-palvelun tiedot muuttuvat vain silloin, kun Travian-pelistä haetaan uusi tietokanta. Edellisen päivityksen näet sivun vasemmasta alakulmasta ja etusivun otsikosta.

Yhteydenotot

Tramppi-sivusto on yhden, päivätyössä käyvän harrastajan ylläpitämä. Otan mielelläni vastaan palautetta ja parannusehdotuksia, mutta ihan kaikkea en voi ainakaan heti toteuttaa. Viestejä voit lähettää osoitteeseen info@tramppi.com.


Usein kysyttyä

Kysymys: Saako tähän liitettyä myös palvelimen xx?
Vastaus: Valitettavasti tallennettavia muutoksia on niin paljon, että hotellipalvelun rajat tulevat jossain vaiheessa vastaan. Tarkoituksenani on pitää mukana ne palvelimet, joilla itse pelaan. Kehitysvaiheen jälkeen mukana on kerrallaan 1-3 palvelinta.

Kysymys: Onko Tramppi-palvelun käyttö Travianin sääntöjen mukaista?
Vastaus: Ymmärtääkseni on. Palvelu ei suorita automaattisesti mitään peliin vaikuttavia toimintoja, eikä myöskään ota yhteyttä Travian-palvelimeen muuten kuin julkiseen jakeluun annetun tietokannan noudon yhteydessä.

Kysymys: Miksi sivulla ei näytettä suosituimpia hakuja?
Vastaus: Ensimmäinen syy on se, että hakujen määrää ei tallenneta. Cache-tiedostot kertovat vain sen, että jotain tietoa on haettu - ei sitä onko hakuja ollut 10 vai 10 000. Toinen syy on se, että suosituimmat haut sattaisivat kertoa liikaa pelimaailman tapahtumista: millä alueella on vipinää, mikä liitto tai pelaajaa kiinnostaa jne.